3.6 C
București
marți, decembrie 5, 2023

Banking & Servicii financiare – Raport Binance: Trei luni modeste pentru cripto, dar capitalizarea totală a pieței a crescut cu 0,4% – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Potrivit acestuia, în trimestrul al doilea al anului, industria cripto a trecut printr-o perioadă modestă, dar capitalizarea totală a pieței a crescut cu 0,4% față de aceeași perioadă a anului trecut.

În același timp, perioada aprilie-iunie a marcat un declin pentru DeFi, deoarece TVL (Total Value Locked) a scăzut cu 11,2% față de aceeași perioadă a lui 2022, încheind trimestrul la 44,2 miliarde USD.

Pe parcursul trimestrului al doilea, vânzările NFT au scăzut cu 23% anual, în tandem cu performanța în scădere a prețurilor (-19%), măsurată de indicele NFT-500.

Potrivit acestuia, în trimestrul al doilea al anului, industria cripto a trecut printr-o perioadă modestă, dar capitalizarea totală a pieței a crescut cu 0,4% față de aceeași perioadă a anului trecut.

“În pofida unui mediu incert macroeconomic și de reglementare, vedem un plus de capitalizare a pieței cripto. În plus, trimestrul al doilea este cel în care observăm o revenire substanțială în activitatea Blockchain. Dacă ne uităm la Bitcoin, din punct de vedere al prețului, acesta avut un trimestru excelent”, declară Ilie Pușcaș, Country Manager, Binance.

Bitcoin a trecut de nivelul de 30.000 de dolari americani

Bitcoin a spart, de altfel, plafonul de 30.000 de USD în iunie și a atins cel mai ridicat punct al său, pe parcursul acestui an.

Potrivit Market Pulse, Avalanche a depășit performanța înregistrată anterior, atât ca nivel de tranzacții zilnice, cât și ca adrese unice. În același timp, perioada aprilie-iunie a marcat un declin pentru DeFi, deoarece TVL (Total Value Locked) a scăzut cu 11,2% față de aceeași perioadă a lui 2022, încheind trimestrul la 44,2 miliarde USD.

Vânzările NFT au scăzut în al doilea semestru al 2023

Pe parcursul trimestrului al doilea, vânzările NFT au scăzut cu 23% anual, în tandem cu performanța în scădere a prețurilor (-19%), măsurată de indicele NFT-500.

La nivelul jocurilor, în același timp, peisajul a fost condus de BNB Chain, Ethereum și Polygon, cu o cotă de piață de peste 67%, calculată în funcție de numărul de jocuri.

Binance este liderul mondial în materie de ecosistem blockchain și furnizor de infrastructură pentru criptomonede, cu o suită de produse financiare care include cea mai mare bursă de active digitale în funcție de volum. De încredere pentru milioane de oameni din întreaga lume, platforma Binance este dedicată creșterii libertății banilor pentru utilizatori și dispune de un portofoliu unic de produse și oferte cripto, inclusiv: tranzacționare și finanțe, educație, date și cercetare, binele social, investiții și incubare, soluții de descentralizare și infrastructură și multe altele. Pentru mai multe informații, accesați www.binance.com.

Binance Research este divizia de cercetare a Binance, cel mai important schimb de criptomonede din lume. Echipa se angajează să furnizeze analize obiective, independente și cuprinzătoare și își propune să fie liderul de gândire în spațiul criptografic. Analiștii noștri publică în mod regulat articole pe subiecte legate de, dar fără a se limita la, ecosistemul cripto, tehnologiile blockchain și cele mai recente teme ale pieței.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.capital.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!