9.5 C
București
duminică, decembrie 3, 2023

Banking & Servicii financiare – Subscrieri de 200 mil. lei la Signal Iduna în S1/2023, în creştere cu 34%. Tiberiu Maier, CEO: Avem în plan şi pentru următoarea perioadă o creştere cu două cifre şi pe asigurările de sănătate şi pe cele generale – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

♦ Signal Iduna Asigurare Reasigurare a ajuns la un volum al primelor brute subscrise de 154 mil.

lei au fost subscrieri pe zona asigurărilor de sănătate, în creştere cu 30% în S1/2023, faţă de S1/2022 ♦ La Signal Iduna Asigurări, fosta Ergo Asigurări, volumul subscrierilor a ajuns la 45 mil.

Signal Iduna, prezentă pe piaţa locală prin intermediul a două companii, Signal Iduna Asigurare Reasigurare şi Signal Iduna Asigurări, a ajuns la un volum al primelor brute subscrise de peste 200 mil.

♦ Signal Iduna Asigurare Reasigurare a ajuns la un volum al primelor brute subscrise de 154 mil. lei, din care peste 137 mil. lei au fost subscrieri pe zona asigurărilor de sănătate, în creştere cu 30% în S1/2023, faţă de S1/2022 ♦ La Signal Iduna Asigurări, fosta Ergo Asigurări, volumul subscrierilor a ajuns la 45 mil. lei la finalul lunii iunie 2023, cu 27% mai mult faţă de iunie 2022.

Signal Iduna, prezentă pe piaţa locală prin intermediul a două companii, Signal Iduna Asigurare Reasigurare şi Signal Iduna Asigurări, a ajuns la un volum al primelor brute subscrise de peste 200 mil. lei în primul semestru (S1) din 2023, cu 34% mai mult faţă de perioada similară a anului trecut, potrivit informaţiilor transmise de companie.

„Prima jumătate a anului 2023 a adus rezultate solide pentru businessul nostru, în linie cu strategia noastră de consolidare a brandului Signal Iduna pe piaţa din România. Avem în plan şi pentru următoarea perioadă o creştere cu două cifre, atât pe segmentul asigurărilor de sănătate, cât şi pe segmentul asigurărilor generale. Ne dorim să oferim soluţii de asigurare  simple şi uşor de accesat, acoperind atât nevoile de asigurare individuale, cât şi cele ale  clienţilor corporate şi IMM-urilor. Păstrăm în focus şi în acest an procesul de digitalizare pentru a ajunge la un număr cât mai mare de persoane şi companii cu soluţiile de protecţie adecvate“, declară Tiberiu Maier, preşedinte al directoratului Signal Iduna Asigurare Reasigurare şi al Consiliului de Administraţie al Signal Iduna Asigurări.

Din totalul subscrierilor de peste 200 mil. lei, Signal Iduna Asigurare Reasigurare, companie de asigurări de sănătate şi de viaţă, a înregistrat un volum al primelor brute subscrise de 154 mil. lei, din care peste 137 mil. lei au fost subscrieri doar pe segmentul asigurărilor de sănătate, în creştere cu 30% în S1/2023 faţă de prima jumătate a anului trecut.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!