21.7 C
București
duminică, aprilie 14, 2024

Banking & Servicii financiare – Thug Life Token, noua monedă meme care va exploda – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Un nou proiect de tipul memecoin, denumit Thug Life Token ($THUG), provoacă furori pe rețelele de socializare și în cercurile Web 3.0. La câteva ore de la lansare, prevânzarea tokenului a generat peste 45.000 USD.

În esență, $THUG se bazează pe mișcarea atemporală Thug Life, un termen popularizat de vedete ale culturii hip-hop, precum Snoop Dogg în anii ’80.

Prin urmare, atunci când vine vorba de a vă implica devreme în proiect, va trebui să vă grăbiți, deoarece prevânzarea se va încheia în momentul în care se ajunge la pragul de 2 milioane de dolari.

Criptomonedă pe cale să explodeze: Thug Life Token adună 2 milioane de dolari în timp record

Un nou proiect de tipul memecoin, denumit Thug Life Token ($THUG), provoacă furori pe rețelele de socializare și în cercurile Web 3.0. La câteva ore de la lansare, prevânzarea tokenului a generat peste 45.000 USD. Astfel, există șanse mari ca proiectul să ajungă la pragul de 250.000 USD în doar câteva zile de la lansare. 

Pe măsură ce vestea despre tokenul $THUG se răspândește, se așteaptă ca mai mulți entuziaști ai monedei meme să se implice în proiect prin achiziționarea de tokenuri. Între timp, analiștii au prognozat că Thug Life Token ar putea fi un mare succes, datorită abordării sale revigorante a criptomonedelor bazate pe meme.

Cumpără Thug Life

Spre deosebire de alte monede meme care se bazează pe mascote sau tendințe trecătoare de pe rețelele de socializare, Thug Life are o abordare complet diferită. Cu alte cuvinte, dezvoltatorii săi afirmă că proiectul nu seamănă deloc cu cele create ca răspuns la tweeturile semnate de Elon Musk sau Andrew Tate. În esență, $THUG se bazează pe mișcarea atemporală Thug Life, un termen popularizat de vedete ale culturii hip-hop, precum Snoop Dogg în anii ’80.

Povestea din spatele proiectului Thug Life Token. Noua monedă meme zguduie piața

Potrivit site-ului oficial, $THUG este „criptomoneda rapperilor”. Privind retrospectiv, proiectul vă invită să faceți parte din jocul de pe piața cripto și să „deveniți milionari”. Dacă analizăm piața cripto, putem afirma că mișcarea criptomonedele meme continuă să crească, așa că Thug Life este probabil să câștige un punct de sprijin pe parcursul scurtei sale campanii de prevânzare. 

La rândul lor, pasionații de monede meme nu au timp de pierdut. În ciuda faptului că prevânzarea abia a început, aceasta va avea o singură etapă. Prin urmare, atunci când vine vorba de a vă implica devreme în proiect, va trebui să vă grăbiți, deoarece prevânzarea se va încheia în momentul în care se ajunge la pragul de 2 milioane de dolari. Suma este cu mult mai mică decât cea spre care țintesc majoritatea proiectelor care apelează la campanii de prevânzare. 

Cumpără Thug Life

Ulterior, singura modalitate de a obține jetoane $THUG va fi prin distribuire gratuită și prin intermediul campaniilor de recompense dedicate comunității. În caz contrar, veți putea achiziționa jetoane la un preț potențial mai mare pe schimburile majore descentralizate (DEX).

Thug Life, moneda meme care este construită în jurul comunității

În prezent, Thug Life Token este prezentat ca o „a doua șansă pentru cei care au fost manipulați, influențați și folosiți pentru profit”. Conform obiectivului său, proiectul este „mai mult decât o altă criptomonedă meme”. De fapt, $THUG este „o mișcare alimentată de umor, fraternitate și lupta comună de a croi un drum în această lume web 3.0”.

În conformitate cu ideologia proiectului, care este concentrată puternic pe comunitate, 70% din cele 4,2 miliarde de jetoane vor fi disponibile în timpul prevânzării. În această etapă, investitorii vor avea acces la jetoane la un preț stabil de 0,0007 USD. 

În plus, 15% din aprovizionarea cu jetoane este destinată pentru oferirea de recompense comunității odată ce $THUG se lansează pe bursele majore. Cu alte cuvinte, comunitatea va primi cadouri în valoare de peste aproximativ 400.000 USD. Având în vedere această circumstanță, se adaugă un alt motiv pentru care pasionații de monede meme sunt atât de interesați de proiect.

În cele din urmă, restul de 15% din oferta de tokenuri este rezervată pentru marketing. La rândul lor, dezvoltatorii sunt cufundați în valul actual, așa că au fost interesați să aibă influenceri care să împingă prețul $THUG.

Este demn de remarcat și faptul că echipa din spatele monedei meme $THUG s-a angajat să blocheze lichiditatea imediat după lansare pe DEX. Datorită unei astfel de mișcări, temerile cu privire la o posibilă vânzare masivă de jetoane ar trebui să scadă, afectând prețul și/sau acoperirea acestora.

Poate Thug Life să devină vedeta de pe piața monedelor meme?

Thug Life este un proiect cu capitalizare mică, cu o valoare de piață complet diluată de mai puțin de 3 milioane USD. Drept urmare, lasă o marjă largă de posibilă creștere. Astfel, aceasta ar putea fi considerată una dintre criptomonedele cu cel mai mare potențial de creștere. 

Dacă ne uităm la exemplul dat de Pepe Coin, putem avea o viziune clară asupra a ceea ce simbolizează monedele meme astăzi. În acest caz, discutăm despre o criptomonedă bazată pe meme-ul broaștei Pepe, utilizat pe scară largă pe rețelele de socializare și în cultura meme. Acest proiect  a reușit să atingă o valoare de piață de aproape 2 miliarde de dolari fără a oferi niciun profit.

Cumpără Thug Life

Înțelegând această comparație, putem concluziona că $THUG este o monedă meme care se bazează pe o temă populară, respectiv „Thug Life”. Dacă tendința continuă, tokenul are un potențial semnificativ, chiar dacă atinge o capitalizare de piață de 60 de milioane de dolari. Dacă se ajunge la acest scenariu ipotetic, câștigurile potențiale vor fi de peste 20 de ori mai mari față de prețul inițial pentru investitorii din timpul campaniei de prevânzare.

În prezent, este posibil să cumpărați $THUG folosind ETH sau USD, pe site-ul Thug Life Token. De asemenea, puteți urmări Thug Life Token pe Telegram și pe Twitter, pentru a primi actualizări în timp util cu privire la planurile și mișcările următoare ale proiectului.

Material publicitar oferit de Finixio.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.capital.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!