12.8 C
București
sâmbătă, mai 18, 2024

Servicii profesionale – Campari încheie cu succes prima ediție a proiectului Red Hands în România – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

În 2023, Campari, binecunoscutul aperitiv roșu milanez a lansat și în România programul global Red Hands, creat pentru a-i selecta, susține și promova pe acei barmani care dau dovadă de talent, dorință de cunoaștere și pasiune.

Horea Galoș, Mario Josim, Szabo Claudiu, Șerban Secară și Alexandru Crîșmariu sunt cei 5 barmani care au intrat în programul Red Hands în anul 2023, devenind reprezentanții României la Adunarea Finală ce va avea loc în luna februarie la Milano.

Cu această ocazie, le urez bun venit în echipa Red Hands celor 5 absolvenți ai primei ediții locale și îi îndemn pe doritori să urmărească programul pentru că dăm startul selecției pentru ediția din acest an în curând,” a declarat Massimiliano Magri...

Campari încheie cu succes prima ediție a proiectului Red Hands în România

În 2023, Campari, binecunoscutul aperitiv roșu milanez a lansat și în România programul global Red Hands, creat pentru a-i selecta, susține și promova pe acei barmani care dau dovadă de talent, dorință de cunoaștere și pasiune.

Astfel, barmani din mai multe țări din Europa intră în programul de pregătire ce se desfășoară pe parcursul unui an pentru a deveni parte din comunitatea Campari Red Hands. Finaliștii fiecărei ediții își reprezintă țara la Adunarea Finală de la Camparino în Galleria, Milano.

Cinci barmani români au fost selectați pentru prima ediție locală a programului. Criteriile de eligibilitate au la bază o categorie aparte de barmani care s-au remarcat prin creativitate și prin pasiunea pe care o pun în munca lor. Horea Galoș, Mario Josim, Szabo Claudiu, Șerban Secară și Alexandru Crîșmariu sunt cei 5 barmani care au intrat în programul Red Hands în anul 2023, devenind reprezentanții României la Adunarea Finală ce va avea loc în luna februarie la Milano.

Red Hands funcționează ca un program menit să inspire și să dezvolte carierele barmanilor, atât în zona de mixologie, cât și în arii conexe precum Storytelling, Personal Branding, Curatoriat, Design, Food Pairing și Bartending. Ghidați de Massimiliano Magri, Brand Ambassador Campari, alături de traineri experimentați precum Melania Medeleanu, Alexandru Petricean, Mihai Popescu, Dacian Foldi sau Gregory Buda, absolvenții programului devin parte a unei comunități formate din experți ai industriei și un simbol al expertizei și al pasiunii în domeniul lor de activitate, oferind consumatorilor o experiență Campari excepțională.

 „Campari are adânc înrădăcinată în ADN-ul său credința că pasiunea, creativitatea și măiestria merg mână în mână. De aceea, prin programul Campari Red Hands ne-am dorit să îi identificăm pe acei barmani care depun toate eforturile de a se perfecționa constant și de a investi în ei și în pasiunea lor. Cu această ocazie, le urez bun venit în echipa Red Hands celor 5 absolvenți ai primei ediții locale și îi îndemn pe doritori să urmărească programul pentru că dăm startul selecției pentru ediția din acest an în curând,” a declarat Massimiliano Magri, Brand Ambassador Campari în cadrul PPD Global România.

Conceptul global Campari „Red Hands” celebrează și recunoaște vedetele în devenire ale mixologiei, barmani de top ce dau dovadă de „Red Passion” și ies din zona lor de confort prin creativitate. Această inițiativă captivantă este concepută pentru a onora barmanii, în timp ce dezvoltă anual o comunitate globală. Primii șapte profesioniști entuziaști selectați în acest proiect și-au prezentat cu succes cocktailurile și creațiile cinematografice la The Campari Lounge în timpul Festivalului de Film de la Veneția din 2023.

Despre Campari

Campari este iconicul aperitiv roșu italian de neuitat, care se află în inima unora dintre cele mai faimoase cocktailuri din lume. Campari a fost fondat la Milano în 1860 de Gaspare Campari și a devenit punct de referință grație fiului său, Davide, care a creat ceva atât de distinctiv și revoluționar încât rețeta sa secretă nu a mai fost modificată de atunci. De culoare roșie vibrantă, gustul unic și multistrat al Campari este rezultatul infuziei de ierburi, plante aromatice și fructe în alcool și apă.

Pe lângă faptul că este unic și distinctiv, Campari este extrem de versatil, oferind posibilități nemărginite și neașteptate. Prin popularitatea sa globală și influența sa asupra lumii cocktailurilor, Campari stimulează instinctele pentru a debloca pasiuni, inspirând creații nelimitate.

Piața stomatologică în transformare. Daniel Caragea despre tehnologie și tendințe

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.revistabiz.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!