16 C
București
joi, mai 23, 2024

Servicii profesionale – Miruna Baias se alătură echipei Cohn & Jansen Creative Network, în calitate de Head of Strategy – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Miruna deține o expertiză variată obținută din activitatea pe diverse categorii, precum retail, e-commerce, tech, asigurări, banking, FMCG, pentru branduri precum Carrefour, Profi, OLX, Storia, NN Asigurări, First Bank, Kozel & Samsung, în companii precum PwC, EY, Publicis și Centrade Cheil.

Cohn & Jansen Creative Network e o agenție de publicitate independentă, cu o experiență de peste 20 de ani pe piața din România, cu performanțe constante demonstrate pentru clienții agenției și recunoscute la festivalurile românești și internaționale...


Miruna Baias se alătură echipei Cohn & Jansen Creative Network, în calitate de Head of Strategy

Cu o experiență profesională în audit financiar și consultanță, digital și brand strategy, Miruna Baias preia lead-ul strategic al agenției de publicitate independentă Cohn & Jansen, în calitate de Head of Strategy.

Miruna deține o expertiză variată obținută din activitatea pe diverse categorii, precum retail, e-commerce, tech, asigurări, banking, FMCG, pentru branduri precum Carrefour, Profi, OLX, Storia, NN Asigurări, First Bank, Kozel & Samsung, în companii precum PwC, EY, Publicis și Centrade Cheil.

Mai mult de atât, proiectele la care și-a adus aportul în ultimii ani au fost recunoscute și premiate cu aur pentru creativitate în marketing la Effie România, Effie Europe și Golden Drum.

Miruna Baias, Head of Strategy la Cohn & Jansen Creative Network

„Cohn & Jansen e o agenție unică în România, care a demonstrat an după an că publicitatea bună, făcută cu profunzime și imaginație, e extrem de valoroasă pentru business-urile din România. Am văzut cu toții din exterior branduri născute și crescute de oamenii din Cohn & Jansen și clienții lor. Mă bucură și mă onorează că au considerat că sunt „de-a lor”.

Mă alătur Teodorei Ștefan și Ralucăi Diaconu, ambele planneri seniori, într-un departament de strategie foarte profesionist si creativ. Imi doresc ca experiența mea bidimensională de consultanță de business și publicitate să apropie nevoile foarte reale ale clienților de soluțiile deștepte pe care le facem și să aducem noi premiere în piața de publicitate din România,” a declarat Miruna Baias, Head of Strategy la Cohn & Jansen Creative Network.

„Venirea Mirunei adaugă multă valoare echipei noastre de strategie. Am descoperit în ea un profesionist cu o capacitate extraordinară de a trata subiecte cu complexitate ridicată cu seriozitate, pragmatism, dar și emoție și empatie pentru oameni. Apreciem la ea ambiția, implicarea, dorința de a face performanță, dar și calitățile ei umane și etice, care vibrează mult cu valorile noastre”,  a spus Diana Crâșmariu, General Manager.

În calitate de Head of Strategy, Miruna va fi un sprijin important pentru toate proiectele, alături de echipa de management a agenției, și va coordona departamentul de strategie al agenției.

Cohn & Jansen Creative Network e o agenție de publicitate independentă, cu o experiență de peste 20 de ani pe piața din România, cu performanțe constante demonstrate pentru clienții agenției și recunoscute la festivalurile românești și internaționale.

BAT este recunoscut ca Top Employer în România

5 to go accelerează diversificarea portofoliului și extinderea pe piața de retail. Ținta: 20 mil. euro până în 2028

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.revistabiz.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!