15.2 C
București
luni, mai 27, 2024

Servicii profesionale – Irina Savu, Leo Burnett Bucharest: Date relevante cu impact în business – Sinteza

3 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Cât de important este pentru companii să dețină datele și informațiile cele mai potrivite pentru a avea succes în comunicare în această perioadă?Mai importante decât deținerea acestor informații sunt analiza și interpretarea lor, pentru generarea unor concluzii acționabile în timp real...

Iar în ultimele 6 luni am depus eforturi considerabile pentru a ne adapta soluțiile de date la contextul actual.

Irina Savu, Leo Burnett Bucharest: Date relevante cu impact în business

Inflation Tracker a fost gândit pentru informare în timp real cu privire la modul în care se schimbă comportamentul de cumpărare și consum, pe măsură ce inflația crește. Astfel, clienții primesc lunar informații pentru categoriile în care activează, iar departamentul de strategie are la dispoziție date proaspete pe baza cărora poate veni cu idei proactive, care să întâmpine comportamentul real al consumatorilor.

Irina Savu, Data Intelligence Director, Leo Burnett Bucharest, ne-a povestit despre acest tool revoluționar, dar și despre alte soluții de date esențiale în marketing.

Cât de important este pentru companii să dețină datele și informațiile cele mai potrivite pentru a avea succes în comunicare în această perioadă?

Mai importante decât deținerea acestor informații sunt analiza și interpretarea lor, pentru generarea unor concluzii acționabile în timp real. Și acesta este principalul obiectiv al departamentului de Data Intelligence din Leo Burnett Bucharest. Traversăm o perioadă dificilă în care eficiența nu este un deziderat, ci o condiție. Iar în ultimele 6 luni am depus eforturi considerabile pentru a ne adapta soluțiile de date la contextul actual.

Cum este diferit Inflation Tracker de tot ceea ce există în piață în acest moment?

Tracker-ul de inflație a fost lansat în premieră în România în luna aprilie. Principalul său atu este faptul că analiza este făcută pe fiecare industrie în parte, în linie cu specificul său. De asemenea, datele sunt colectate lună de lună și analizate rapid, astfel încât clienții noștri să aibă informația proaspătă și relevantă pentru a lua decizii imediate.

Ce vă propuneți pentru 2023?

În 2023, focusul nostru va fi pe soluții de date cu impact în business. Lucrăm deja intens pe analize de MMM (Media Mix Modelling) și am îmbunătățit tool-ul nostru Business Compass, care analizează poziția brandului în categorie și estimează evoluția KPIs de business în corelație cu investițiile în comunicare. Avem un portofoliu deja extins, de la soluții de Churn Analysis, la tool-uri de analiză și eficientizare ale execuțiilor creative sau de UX. Și acesta este doar începutul.

Relevanță și creativitate în business

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.revistabiz.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!