20.1 C
București
vineri, iunie 14, 2024

Banking & Servicii financiare – Cât de simplu este să faci bani. Miliardarul Warren Buffett spune în ce ar trebui să investiți – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Cuvintele fondatorului Berkshire Hathaway, supranumit „oracolul din Omaha”, par mai adevărate decât oricând, în condițiile în care, acum, și americanii cu venituri mari au nopți albe din cauza situației economice și a creșterii costului vieții.

Aproximativ 87% dintre americani susțin că au insomnii din cauza anxietății legate de situația economică, potrivit unui sondaj comandat de Academia Americană de Medicină a Somnului.

Iată trei acțiuni generatoare de venit (ar putea fi numite „active pentru totdeauna”) care pot oferi un randament al dividendelor de până la 7,4%, potrivit Moneywise.

Aproximativ 87% dintre americani susțin că au insomnii din cauza anxietății legate de situația economică, potrivit unui sondaj comandat de Academia Americană de Medicină a Somnului. Aproape 20% dintre respondenți au spus că „aproape întotdeauna” nu pot dormi din cauza preocupărilor legate de bani. Iar presiunea crește tot mai mult.

De aceea, construirea unui flux de venit pasiv, de încredere, ar putea fi unul dintre puținele moduri de a scăpa de anxietatea financiară. Iată trei acțiuni generatoare de venit (ar putea fi numite „active pentru totdeauna”) care pot oferi un randament al dividendelor de până la 7,4%, potrivit Moneywise.

Așa cum se știe, Warren Buffett colectează anual miliarde de dolari doar din dividende. De fapt, majoritatea acțiunilor Berkshire Hathaway sunt acum acțiuni plătitoare de dividende.

AT&T

Gigantul de telecomunicații AT&T se află pe această listă deoarece nevoia de date în bandă largă și wireless este extrem de importantă. Compania deține o cotă semnificativă de piață în America. Având în vedere investițiile sale în 5G și fibră optică, compania va beneficia de noul plan, de 42 de miliarde de dolari, al Administrației Biden pentru a universaliza accesul la internet în fiecare stat al SUA, până în 2030, în cadrul Programului de implementare și acces în bandă largă.

AT&T ar urma să genereze peste 16 miliarde de dolari în fluxuri de numerar în acest an, ceea ce ar contribui la asigurarea randamentului dividendelor de 7,4%, mai mare decât cel al majorității acțiunilor companiilor blue chip în acest moment. O companie blue chip este o societate recunoscută la nivel național sau internațional, solidă din punct de vedere financiar, și ale cărei acțiuni sunt tranzacționate public, la bursă.

Enbridge

Infrastructura energetică a Americii de Nord este un alt bun atemporal. Firma canadiană Enbridge operează cea mai mare rețea de conducte de petrol și gaze naturale de pe întreg continentul. În ultimele luni, compania și-a anunțat planurile de extindere a rețelei pe măsură ce cererea de energie revine și producătorii de energie din America intensifică exporturile în Europa.

Enbridge și-a majorat anual dividendele, timp de 28 de ani consecutiv. În prezent, acțiunile companiei se tranzacționează la un raport preț-câștig de 42, cu un randament al dividendelor de 7,2%.

Pfizer

Gigantul farmaceutic Pfizer a înregistrat o creștere a vânzărilor în momentul în care pandemia COVID-19 a afectat lumea. Dar vânzările din timpul pandemiei au început acum să scadă, iar investitorii au renunțat la acțiunile Pfizer, care au scăzut cu aproximativ 30% până în prezent. Între timp, veniturile companiei au scăzut cu 29% de la an la an în primul trimestru al anului 2023.

Afacerea de bază este încă solidă. Pfizer are un portofoliu vast de medicamente profitabile și multe altele în pregătire. Acțiunile pot fi subevaluate în acest moment, iar randamentul dividendelor este de 4,4%. Investitorii curajoși ar trebui să ia în considerare adăugarea Pfizer pe listă.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.capital.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!