27.3 C
București
luni, iunie 17, 2024

Banking & Servicii financiare – Cum să evitați taxele de avans în numerar pe cardul de credit și astfel să economisiți bani – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Multe companii de carduri de credit vă permit să scoateți o parte din linia de credit în numerar, dar, în cele mai multe cazuri, va trebui să plătiți taxe și o rată mare a dobânzii pentru orice sumă cash pe care o obțineți în acest fel.

De exemplu, dacă cardul de credit are o linie de credit de 5.000 dolari, limita de avans în numerar ar putea fi de 1.000 dolari (20% din linia de credit).

Multe companii de carduri de credit vă permit să scoateți o parte din linia de credit în numerar, dar, în cele mai multe cazuri, va trebui să plătiți taxe și o rată mare a dobânzii pentru orice sumă cash pe care o obțineți în acest fel.

Un avans de numerar pe cardul de credit este unul efectuat cu cardul de credit. Cu alte cuvinte, împrumutați bani de pe cardul de credit pentru a pune bani în buzunar.

Luarea unui avans de numerar cu cardul de credit are costuri și, în anumite situații, limite ale sumei pe care o puteți retrage. Cel mai bine ar fi să evitați aceste taxe dacă doriți să economisiți bani.

Cum funcționează și ce tipuri de tranzacții cu cardul de credit ar putea fi considerate avansuri de numerar, astfel încât să puteți evita aceste comisioane costisitoare.

Ce este un avans de numerar?

Înainte de a folosi cardul de credit pentru a obține un avans de numerar, ar trebui să cunoașteți taxele și pericolele, dar și beneficiile. Un avans de numerar cu card de credit este un avans de numerar efectuat cu cardul de credit. Luarea unui avans de numerar cu cardul de credit are costuri și, în anumite situații, limite ale sumei pe care o puteți retrage.

Spre deosebire de retragerea de pe cardul de debit, care vă permite să accesați propriile fonduri, un avans de numerar impune ca emitentul cardului de credit să împrumute bani și să vă încarce contul. Avansurile în numerar vin la pachet cu o taxă de tranzacție și o rată anuală procentuală mai mare decât alte tipuri de împrumuturi (DAE).

Suma maximă a împrumutului se bazează pe un procent din limita de credit

Suma maximă a împrumutului se bazează de obicei pe un procent din limita de credit. De exemplu, dacă cardul de credit are o linie de credit de 5.000 dolari, limita de avans în numerar ar putea fi de 1.000 dolari (20% din linia de credit). Procentul exact variază în funcție de card.

S-ar putea să luați în considerare utilizarea unui avans de numerar de pe cardul de credit dacă aveți nevoie să accesați rapid bani cash. De exemplu, ați putea lua în considerare un avans de numerar în cazul unei urgențe financiare, când creditul nu este acceptat și nu există suficiente fonduri în contul de economii sau contul curent.

Cum se calculează o taxă de avans în numerar

Ar trebui să știți suma avansului de numerar și cât percepe emitentul cardului de credit pentru avansurile în numerar. De exemplu, cardul Chase Sapphire Preferred® percepe 5% din suma fiecărei tranzacții. Deci, un avans de 500 dolari ar veni cu 25 dolari din taxe de avans în numerar.

Suma percepută pentru taxele de avans în numerar se regăsește în termenii și condițiile cardului de credit. Alternativ, puteți contacta compania cardului de credit.

Cum evitați comisioanele de avans în numerar

Iată câteva opțiuni pentru a evita comisioanele de avans în numerar:

– Împrumuturi personale, dacă taxele și dobânzile sunt mai mici;

– Împrumuturi direct de la un prieten sau un membru al familiei;

– Solicitarea unui avans din salariu de la locul de muncă;

– Împrumuturi peer-to-peer dacă taxele și ratele dobânzilor sunt mai mici decât avansul în numerar;

– Construiți un buget, astfel încât să aveți la îndemână un fond de urgență (chiar și o sumă mică cash).

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.capital.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!