30.3 C
București
luni, iulie 22, 2024

Retail – Clienții plătesc în medie 130 de lei pentru o comandă de jocuri și jucării – Sinteza

1 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: In prelucrare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Peste 1,7 milioane de cărți pentru copii, jocuri și jucării au fost comandate de pe eMAG din momentul lansării Toys Shop, în urmă cu șase luni. În toată această perioadă, cele mai comandate produse au fost cele din categoria „Jocuri” și „Puzzle-uri”, unde se găsesc articole potrivite pentru toate vârstele, de la jucării interactive pentru

Peste 1,7 milioane de cărți pentru copii, jocuri și jucării au fost comandate de pe eMAG din momentul lansării Toys Shop, în urmă cu șase luni.

În toată această perioadă, cele mai comandate produse au fost cele din categoria „Jocuri” și „Puzzle-uri”, unde se găsesc articole potrivite pentru toate vârstele, de la jucării interactive pentru primele luni de viață, la jocuri de societate îndrăgite inclusiv de adulți, alături de cărți, jucării creative, seturi de construcție, plușuri, mașinuțe și păpuși.

Clienții au optat și pentru jucăriile clasice, fiind cumpărate peste 120.000 de păpuși, mașinuțe și plușuri în primele luni ale anului 2024. În aceeași perioadă s-au vândut  și peste 300.000 de cărți.

„Am lansat Toys Shop într-un moment în care tot mai mulți clienți au ales să comande online astfel de produse. Anul trecut, de exemplu, peste 850.000 de clienți au comandat o jucărie de pe eMAG, cu 13% mai mult decât anul anterior. Cu o ofertă care ar încăpea în patru hipermarketuri de jucării, clienții se pot pregăti pentru 1 iunie cu cele mai potrivite articole pentru cei mici, dar și pentru hobby-urile celor mari, făcând totodată economii de bani, dar și de timp, pe care îl pot petrece în schimb alături de cei mici”, a spus Iulia Bulumete, Demand & CX director eMAG.

Tendința de creștere a comenzilor online pentru această categorie de produse este confirmată și de datele Eurostat, care arată că jucăriile și articolele pentru copii sunt pe locul doi în topul celor mai comandate produse online la nivel european de către clienții din categoria de vârstă 35-44 de ani. 

Valoarea medie a unei comenzi de jucării este de 130 de lei, însă cifra variază în funcție de categoria de produse, de la 76 de lei la plușuri, la 165 pentru seturi de construcție și 291 de lei când vorbim de jucării pentru exterior.

Cele mai comandate genuri de cărți pentru copii:

• Basme și povești
• Cărți educaționale cu activități extracurriculare
• Beletristică
• Atlasuri și enciclopedii
• Cărți de poezie

Cele mai comandate produse din Toys Shop în 2024:

• Peste 300.000 de jocuri și puzzle-uri
• Peste 300.000 de cărți pentru copii
• Peste 152.000 de seturi de construcție
• Peste 73.000 de jucării pentru exterior
• Peste 50.000 de jucării de pluș
• Peste 32.000 de mașinuțe și vehicule cu telecomandă
• Peste 27.000 de păpuși și accesorii

Toys Shop a fost lansat în noiembrie 2023, iar de curând eMAG a venit și în întâmpinarea celor care caută produse pentru primii ani de viață ai copiilor cu Baby Shop, un shop-in-shop cu o gamă dedicată de peste 100.000 de produse.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (revistaprogresiv.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!