25 C
București
sâmbătă, iunie 22, 2024

Retail – 7 tone de carne de miel și peste 20 de tipuri de cozonaci și pască – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Freshful by eMAG, primul hipermarket 100% online din România, a inclus în oferta de Paște 7 tone de carne de miel care provine exclusiv de la producători locali, cu prețuri începând de la 34,99 lei/ kg.

În medie, clienții Freshful vor aloca până la 1.000 de lei pentru masa de Paște, potrivit reprezentanților companiei.

„Estimăm că fiecare familie va aloca între 750 și 1.000 de lei pentru masa de Paște, iar pentru a-i ajuta să se bucure de aceste momente fără stresul cumpărăturilor am pregătit cantități record de ingrediente, cum ar fi carnea de miel...

Freshful by eMAG, primul hipermarket 100% online din România, a inclus în oferta de Paște 7 tone de carne de miel care provine exclusiv de la producători locali, cu prețuri începând de la 34,99 lei/ kg. Oferta Freshful conține peste 20 tipuri de cozonaci si pască, dintre care majoritatea provin de la micii producători. În medie, clienții Freshful vor aloca până la 1.000 de lei pentru masa de Paște, potrivit reprezentanților companiei. 

„Estimăm că fiecare familie va aloca între 750 și 1.000 de lei pentru masa de Paște, iar pentru a-i ajuta să se bucure de aceste momente fără stresul cumpărăturilor am pregătit cantități record de ingrediente, cum ar fi carnea de miel, dar și o gamă variată de produse gata pregătite, ideale pentru cei care nu sunt neapărat atrași de gătit, dar vor să se bucure de produse autentice. Mulți dintre clienții noștri au început deja pregătirile, cumpărând produse de curățenie și neperisabile la prețuri foarte bune din campaniile de reduceri organizate la începutul lunii, iar în ultimele zile vor adăuga în coș alimentele proaspete pentru rețetele pe care vor să le testeze,” a declarat Andrei Popescu, General Manager Freshful by eMAG.

Printre preparatele tradiționale de Paște incluse în oferta Freshful se numără ouăle roșii, pasca și cozonacii. Prețul de pornire al unui cozonac este de 12,59 lei/ 400g, iar pentru o pască 30,39 lei/ 450g. Printre cei mai căutați cozonaci va fi cel artizanal însiropat, la prețul de 34,99 lei, redus de la 64,99 lei, miercuri, pe 1 mai, cu un stoc limitat de 2.000 bucăți. De asemenea, oferta de cozonaci include mai multe sortimente care provin din oferta unor producători artizanali și include chiar și o opțiune Raw vegan. Alături de cozonacii tradiționali, oferta cuprinde și Panettone și Colomba. 

Înainte de Paște echipa Freshful lucrează cu motoarele turate, iar în cele mai aglomerate zile din Săptămâna Mare vor fi efectuate mai mult de 4.000 de livrări. Deși comenzile pot fi planificate cu până la trei zile în avans, cei mai mulți clienți aleg livrare în ziua plasării comenzii sau a doua zi. Ultimul interval de livrare înainte de Paște este pe 4 mai la ora 18:00. Duminică, pe 5 mai, toată echipa Freshul sărbătorește alături de cei dragi, iar luni, pe 6 mai, primul interval de livrare este cel de la ora 10:00. De marți, 7 mai, livrările revin la program normal.

Companie românească fondată în 2021, Freshful by eMAG este primul hypermarket 100% online din România, și oferă clienților săi o gamă variată de peste 18.000 de produse alimentare și băuturi de larg consum, de la partenerii și producătorii locali. Freshful vine în sprijinul tuturor celor care vor să economisească timp, cu un serviciu de livrare, în aceeași zi sau programată, a unui coș complet de cumpărături săptămânale, de la fructe, legume, carne, pește, pâine proaspătă, lactate și mezeluri, la produse congelate, băuturi și articole de uz casnic. Clienții Freshful pot găsi într-un singur loc o diversitate de produse locale, internaționale, ECO și BIO, pentru o alimentație echilibrată și un stil de viață sănătos. Freshful livrează din depozitul propriu cu temperatură controlată, folosind mașini frigorifice, până la ușa clientului, 7 zile din 7.

În primii 2 ani de activitate, Freshful by eMAG a livrat peste 1,1 milioane de comenzi cu ajutorul a 400 de livratori. 3 din 4 clienți Freshful by eMAG sunt abonați ai serviciului Genius, beneficiind de livrări gratuite în funcție de valoarea comenzii și de reduceri exclusive.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (revistaprogresiv.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!