11.1 C
București
miercuri, martie 22, 2023

Retail – Carrefour redeschide magazinul Supeco Suceava într-o nouă locație – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

În continuare, din componența lanțului fac parte 28 de magazine extinse la nivel național, în Oradea, Timișoara, Arad, Bârlad, Bacău, Călărași, Piatra Neamț, București (Titan și Rebreanu), Sfântu Gheorghe, Constanța, Reghin, Satu Mare, Cluj, Sibiu, Gheorgheni, Iași, Baia Mare, Târgoviște, Slatina, Slobozia, Râmnicu Vâlcea, Hunedoara, Giurgiu, Galați, Focșani, Craiova.

Carrefour România a raportat o cifră de afaceri de 672 de milioane de euro pentru cel de-al treilea trimestru al acestui an, în creștere cu 8,8% în termeni comparabili față de aceeași perioadă a anului precedent.

Carrefour România redeschide magazinul Supeco din Suceava într-o nouă locație, mai avantajoasă pentru clienți din punctul de vedere al accesibilității.

Magazinul Supeco din Suceava se va redeschide în incinta complexului comercial Egros, în apropierea hypermarketului Carrefour Suceava și va avea o suprafață de peste 1.500 mp. Noua locație pune la dispoziție aproximativ 500 de locuri de parcare.

Consumatorii vor găsi și o selecție de circa 5.000 de produse, de la fructe și legume proaspete de sezon, la produse de măcelărie, băcănie, brutărie, lichide, detergenți și produse de uz casnic.

Redeschiderea magazinului nu influențează dimensiunea rețelei de supermarketuri Supeco, fiind vorba doar de o mutare a vechiului magazin într-un spațiu nou. În continuare, din componența lanțului fac parte 28 de magazine extinse la nivel național, în Oradea, Timișoara, Arad, Bârlad, Bacău, Călărași, Piatra Neamț, București (Titan și Rebreanu), Sfântu Gheorghe, Constanța, Reghin, Satu Mare, Cluj, Sibiu, Gheorgheni, Iași, Baia Mare, Târgoviște, Slatina, Slobozia, Râmnicu Vâlcea, Hunedoara, Giurgiu, Galați, Focșani, Craiova.

Supeco completează rețeaua de peste 380 de magazine Carrefour cu formatul de discount, alături de magazinele Carrefour hypermarket, market și express. Supeco propune un concept care se bazează zilnic pe prețuri mici la toate produsele, adaptată tuturor nevoilor, de la alimente, cosmetice, curățenie sau parafarmacie.

Carrefour România a raportat o cifră de afaceri de 672 de milioane de euro pentru cel de-al treilea trimestru al acestui an, în creștere cu 8,8% în termeni comparabili față de aceeași perioadă a anului precedent. Astfel, piața locală înregistrează, din nou, a doua cea mai mare creștere la nivel european, cu o tendință de creștere stabilă și solidă de 8,8% în termeni comparabili, într-un context de inflație ridicată.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (revistaprogresiv.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!