11.2 C
București
duminică, martie 26, 2023

Retail – Delhaize a deschis 50 de magazine autonome în Belgia în decursul unui an – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

În prezent, magazinele sunt deschise în incinta a 50 de companii de mici și mari dimensiuni din diferite domenii de activitate, de la școli și spitale până la companii publice.

Retailerul Delhaize, parte a grupului Ahold Delhaize, a anunțat recent că intenționează să vândă toate supermarketurile pe care le deține în Belgia către francizați independenți, urmărind astfel să devină mai profitabil pe segmentul hypermarketurilor.

Decizia de a vinde toate cele 128 de supermarketuri pe care le deține în Belgia face parte din strategia de reducere a costurilor operaționale și de asigurare a unui business mai flexibil.

Delhaize Belgia a deschis 50 de magazine autonome în decursul unui singur an, prima astfel de locație fiind inaugurată în februarie 2022, scrie Esmmagazine.com.

Retailerul intenționează să dubleze numărul de magazine autonome în următoarele 12 luni. În condițiile în care mulți oameni s-au adaptat la stilul de muncă hibrid, modelul de magazin autonom reprezintă o soluție în condițiile în care angajații sunt prezenți la birou mai rar și la intervale de timp diferite.

Magazinele autonome ale Delhaize sunt deschise non-stop și acceptă plata online. În prezent, magazinele sunt deschise în incinta a 50 de companii de mici și mari dimensiuni din diferite domenii de activitate, de la școli și spitale până la companii publice.

Recent, furnizorul de tehnologie Sensei a inaugurat cel mai mare magazin autonom din Europa în colaborare cu Hewlett Packard Enterprise. Magazinul, care ocupă 500 de mp în Lisabona (Portugalia), nu este momentan deschis publicului, fiind conceput drept ”laborator de testare”.

Potrivit Sensei, tehnologia din spatele acestui concept se potrivește magazinelor cu suprafețe cuprinse între 150 și 1.500 mp. Magazinul-test recreează mediul obișnuit al magazinelor alimentare, incluzând intrare și ieșire neasistate, plata online automată la terminalul unde clientul poate vizualiza cumpărăturile în timp real.

Citiți și: Mircea Moga, Mega Image: „Clienții vor fi mult mai atenți la plus valoarea produselor pe care le achiziționează”

Retailerul Delhaize, parte a grupului Ahold Delhaize, a anunțat recent că intenționează să vândă toate supermarketurile pe care le deține în Belgia către francizați independenți, urmărind astfel să devină mai profitabil pe segmentul hypermarketurilor. Decizia de a vinde toate cele 128 de supermarketuri pe care le deține în Belgia face parte din strategia de reducere a costurilor operaționale și de asigurare a unui business mai flexibil. Acest anunț va afecta salariile și locurile de muncă a celor 15.000 de angajați vizați. Compania a negat însă faptul că vor exista concedieri, subliniind că întreaga forță de muncă din aceste magazine va face tranziția spre noii operatori independenți.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (revistaprogresiv.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!