9.5 C
București
duminică, decembrie 3, 2023

Retail – Irinel Popescu, promovat în echipa de top management a Metro România – Sinteza

1 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: In prelucrare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Începând cu data de 1 octombrie, Irinel Popescu va prelua funcția de Director de Vânzări și Operațiuni a Metro România, extinzându-și aria de responsabilitate în Consiliul de Administrație a companiei. În prezent, acesta ocupă poziția de Director de Franciză, unde a fost responsabil de creșterea durabilă a rețelei de franciză și a afacerilor clienților revânzători,

Începând cu data de 1 octombrie, Irinel Popescu va prelua funcția de Director de Vânzări și Operațiuni a Metro România, extinzându-și aria de responsabilitate în Consiliul de Administrație a companiei.

În prezent, acesta ocupă poziția de Director de Franciză, unde a fost responsabil de creșterea durabilă a rețelei de franciză și a afacerilor clienților revânzători, susținând în același timp satisfacția clienților.

Irinel Popescu și-a început cariera în 2001 în Metro România – magazinul Craiova, iar în perioada 2006 – 2011 a continuat în Metro Group, ca Director Magazin la real,- Hypermarket România. Din 2011, Irinel Popescu a urmat o carieră internațională la Tesco Ungaria, unde a ocupat poziția de Director Regional, coordonând cu succes diverse formate de magazine: hipermarket, supermarket și proximitate.

Din 2016, când s-a alăturat din nou echipei Metro România, Irinel Popescu a avut o contribuție importantă la creșterea și succesul companiei, prin dezvoltarea conceptului de franciză La Doi Pași care depășește azi 1.600 de magazine la nivel național. De la rolul inițial de Manager Vânzări Retail, până la promovarea sa în 2020 ca Director Retail, el a demonstrat cuadevărat pasiune pentru brandurile Metro și La Doi Pași, angajament față de colegii săi și determinare de a oferi excelență clienților revânzători.

Metro este liderul comerțului cu ridicata la scară mondială, cu sortimente alimentare și nealimentare, specializat în deservirea nevoilor hotelurilor și restaurantelor (HoReCa), precum și ale comercianților independenți. Prezent în 34 de țări, Metro are aproximativ 16 milioane de clienți care pot alege să facă cumpărături într-unul dintre magazinele de format mare, să comande online și să ridice produsele din magazin sau să le fie livrate.

În România, Metro deține o reţea de 30 de magazine de tip cash&carry la nivel national. În anul financiar 2022, retailerul a raportat o cifră de afaceri de 9,33 miliarde de lei, în creștere cu 28% față de anul precedent.
 

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (revistaprogresiv.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!