25.8 C
București
duminică, aprilie 14, 2024

Retail – Metro lansează aplicația mobilă LaDoiPași – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Clienții celor peste 2.000 de magazine LaDoiPași au acum un aliat digital la cumpărături, prin programul dezvoltat de Metro România, care vine în sprijinul celei mai mari comunități de antreprenori independenți din țară și îi ajută să-și dezvolte afacerile...

Conceptul LaDoiPași a fost lansat pe piața locală în 2012 și dezvoltat în regim de franciză de Metro România, pentru a susține antreprenorii locali să își dezvolte afaceri în comunitățile în care trăiesc.

Metro România a lansat aplicația LaDoiPași prin intermediul căreia clienții rețelei de proximitate au acces facil, pe telefon, la informații despre ofertele lunare, campaniile organizate în magazinele LaDoiPași, dar și la o serie de oferte ce pot fi activate exclusiv în platformă.

Clienții celor peste 2.000 de magazine LaDoiPași au acum un aliat digital la cumpărături, prin programul dezvoltat de Metro România, care vine în sprijinul celei mai mari comunități de antreprenori independenți din țară și îi ajută să-și dezvolte afacerile. Platforma este dinamică, interactivă și modernă, oferind constant consumatorilor din comunitățile LaDoiPași beneficii suplimentare la cumpărături. Aplicația va avea o dezvoltare permanentă în funcție de părerile și sugestiile clienților, vor fi adăugate noi beneficii pentru a oferi o experiență digitală completă.

”Lansarea aplicației LaDoiPași reprezintă, în primul rând, dovada respectării promisiunii făcute partenerilor din franciză de a-i ajuta în planurile de dezvoltare și digitalizare a afacerilor lor, astfel încât să poată rămâne relevanți și în topul preferințelor consumatorilor din comunitatea lor”, a declarat Irinel Popescu – Director Franciză Metro România.

Aplicația oferă o serie de avantaje clienților din magazinele LaDoiPași, printre care:

  • rapiditatea accesării ofertelor curente și a cupoanelor cu oferte exclusive. Clienții LaDoiPași pot vedea direct în telefon catalogul cu ofertele lunare, dar se pot bucura și de o serie de oferte cu preț special, care pot fi activate doar în  aplicație.
  • posibilitatea de a localiza cele mai apropiate magazine LaDoiPași. Cu ajutorul aplicației, clienții pot alege traseul către cel mai apropiat magazin, pe care apoi îl pot marca drept magazinul favorit, pentru a ușura experiența de shopping.
  • informații despre programul de funcționare și adresele magazinelor;
  • sugestii pentru rețete ușor de preparat acasă, sfaturi utile pentru casă și grădină;
  • notificări despre cele mai recente oferte, cupoane și cataloage. Pentru a se bucura de beneficiile aplicației în timp real, utilizatorii care și-au dat acordul primesc notificări imediat ce sunt încărcate în aplicație noi oferte, cupoane sau cataloage.

Pentru a beneficia de aceste avantaje, clienții trebuie să descarce gratuit aplicația LaDoiPași din Google Play sau App Store, folosind pentru căutare cuvintele cheie “LaDoiPași”, să își creeze un cont și să selecteze magazinul LaDoiPași cel mai ușor accesibil, în care preferă să facă cumpărături.

Lanțul de magazine LaDoiPași a fost creat prin reunirea mai multor proprietari independenți sub un singur brand. Conceptul LaDoiPași a fost lansat pe piața locală în 2012 și dezvoltat în regim de franciză de Metro România, pentru a susține antreprenorii locali să își dezvolte afaceri în comunitățile în care trăiesc. În prezent, rețeaua numără peste 2.000 de magazine răspândite uniform, pe întreg teritoriul României.
 

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (revistaprogresiv.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!