20.1 C
București
vineri, iunie 14, 2024

Retail – Netopia Payments introduce soluția de plată „Buy Now, Pay Later” – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Pentru magazinele online, principalul beneficiu este că le oferă acestora posibilitatea de a-și lărgi portofoliul de clienți, dar și de a-și mări valoarea coșului de cumpărături, ceea ce reprezintă un avantaj competitiv semnificativ pe piața e-commerce din România.

„Suntem bucuroși și onorați să oferim 3x4xOney, soluția noastră de plată în rate cu orice card de debit (de salariu) clienților din România prin parteneriatul încheiat cu Netopia Payments și, astfel, să dăm posibilitatea tuturor partenerilor ce lucrează cu Netopia să beneficieze de avantajele oferite de această metodă de plată.

Rezultatele înregistrate în urma implementării acestei soluții în România, la sfârșitul anului 2023, dovedesc că <<3x4x Oney>> corespunde unei nevoi reale din piață și că soluția noastră poate ajuta în mod real comercianții să își crească vânzările cu până la 30%’’...

Netopia Payments, cel mai utilizat procesator de plăți online din România, a lansat soluția de plată BNPL (Buy Now, Pay Later) în colaborare cu Oney Bank. Soluția BNPL Oney reprezintă o alternativă la soluția clasică de plată cu cardul de rate, iar principalul avantaj al acestei noi soluții de plată constă în faptul că oferă oricărui client care deține un card de debit emis în România sub siglele Visa și Mastercard opțiunea de a face cumpărături online cu plata în rate fără dobândă.

Mai exact, soluția de plată BNPL „3x4x Oney’’ permite plata în 3 sau 4 rate pentru un coș de cumpărături de min. 450 lei – max. 12.000 lei, iar rambursarea ratelor se poate face cu orice card de debit (inclusiv cardul de salariu). Clientul va achita prima rată pe loc, deci trebuie să se asigure că are fonduri suficiente pe card la momentul achiziției, și va putea folosi doar un card care are termen de valabilitate până la achitarea integrală a ratelor.

Această soluție de plată aduce o serie de beneficii rapide atât pentru magazinele online, cât și pentru cumpărători. Pentru magazinele online, principalul beneficiu este că le oferă acestora posibilitatea de a-și lărgi portofoliul de clienți, dar și de a-și mări valoarea coșului de cumpărături, ceea ce reprezintă un avantaj competitiv semnificativ pe piața e-commerce din România. Pentru cumpărători, principalele beneficii constau în:
• Rapiditate și simplitate: solicitarea de finanțare BNPL este procesată în câteva secunde, nefiind necesare documente justificative pentru dovada veniturilor, iar clientul poate folosi orice card de debit pentru rambursarea ratelor la scadență;
• Zero costuri: clientul nu plătește dobândă sau alte costuri de procesare pentru finanțarea prin soluția BNPL, atât timp cât ratele sunt rambursate în termen.

„Prin introducerea soluției BNPL Oney, ne propunem să întărim angajamentul față de succesul partenerilor noștri. Ne dorim să le oferim o paletă cât mai variată de instrumente de plată pentru a-i ajuta să-și crească vânzările online. Diferența majoră pe care o aduce această soluție de plată este că poate scădea considerabil abandonul coșului de cumpărături, iar partenerii noștri pot să vândă mai mult în mediul online”, a declarat Horia Grozea, Director Comercial Netopia Payments.

„Suntem bucuroși și onorați să oferim 3x4xOney, soluția noastră de plată în rate cu orice card de debit (de salariu) clienților din România prin parteneriatul încheiat cu Netopia Payments și, astfel, să dăm posibilitatea tuturor partenerilor ce lucrează cu Netopia să beneficieze de avantajele oferite de această metodă de plată. Rezultatele înregistrate în urma implementării acestei soluții în România, la sfârșitul anului 2023, dovedesc că <<3x4x Oney>> corespunde unei nevoi reale din piață și că soluția noastră poate ajuta în mod real comercianții să își crească vânzările cu până la 30%’’, a declarat Adrian Rusen, Director Comercial Oney Finances România.

Implementarea soluției BNPL Oney de către magazinele online care utilizează serviciile Netopia Payments este automatizată și se face prin intermediul platformei de administrare a contului de utilizator. Practic, această soluție de plată este accesibilă la doar câteva click-uri distanță, fără integrări tehnice costisitoare și de durată.

Netopia, fondată în 2003, este un grup de companii românești ce oferă servicii precum Netopia Payments, mobilPay Wallet, web2sms și Kartela. Cu peste 25.000 de parteneri în industria de e-commerce, Netopia Payments este liderul de piață în procesarea plăților online din România.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (revistaprogresiv.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!