25 C
București
sâmbătă, iunie 22, 2024

Retail – Penny deschide un nou magazin în județul Sibiu – Sinteza

1 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: In prelucrare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Penny, unul dintre cei mai activi retaileri din România, își extinde rețeaua și inaugurează un nou magazin în orașul Dumbrăveni, județul Sibiu. Astfel, compania ajunge la 341 de magazine la nivel național. Noul magazin Penny din Dumbrăveni este situat pe strada 1 Decembrie, are o suprafață de vânzare de 856 mp, iar parcarea dispune de

Penny, unul dintre cei mai activi retaileri din România, își extinde rețeaua și inaugurează un nou magazin în orașul Dumbrăveni, județul Sibiu. Astfel, compania ajunge la 341 de magazine la nivel național.

Noul magazin Penny din Dumbrăveni este situat pe strada 1 Decembrie, are o suprafață de vânzare de 856 mp, iar parcarea dispune de 71 de locuri, dintre care trei sunt pentru persoanele cu dizabilități. În noul magazin lucrează 15 angajați.

Pentru acest an, compania estimează că va inaugura 35-40 de noi magazine, în contextul în care în 2022 Penny a deschis 36 de magazine și a încheiat procesul de remodelare al magazinelor existente.

Clienții se pot bucura de un design modern și accesibil. Acesta reflectă evoluția strategică a retailerului Penny în România și pune accent pe crearea unei experiențe cât mai plăcute pentru clienți și pe dezvoltarea portofoliului de produse 3RO (produse cu ingredientul principal din România, procesate și ambalate în țară).

REWE International: Penny România, o prioritate pentru grup din perspectiva investițiilor

Sesiunea de cumpărături pentru clienți este îmbunătățită datorită zonei extinse pentru produse proaspete, mărci proprii conform preferințelor clienților români, dar și datorită semnalizării mai vizibile a promoțiilor și a categoriilor principale de alimente. În plus, magazinele Penny oferă soluții simple, adaptate stilului de viață alert, precum produsele ready to eat, dar și cele semipreparate, refrigerate sau congelate.

Penny este parte a grupului german Rewe și unul dintre cei mai activi retaileri din România, primul magazin fiind deschis pe piața locală în anul 2005. Întreaga rețea este deservită de patru centre logistice situate în localitățile Ștefăneștii de Jos, Turda, Bacău și Filiași. În prezent, rețeaua Penny în România este alcătuită din 340 magazine la nivel național și o echipă dedicată formată din peste 6.500 de angajați.

Penny România a raportat anul trecut cu un avans de 33% la nivelul cifrei de afaceri, fiind cel mai bun rezultat de la intrarea pe piața locală. Potrivit informațiilor furnizate de retailer, rulajele companiei au urcat până la 7,17 miliarde de lei, față de 5,39 miliarde de lei înregistrate în 2021.

 

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (revistaprogresiv.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!