2.5 C
București
marți, decembrie 5, 2023

Retail – 5 to go lansează o rețea de vending snacks – Sinteza

1 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: In prelucrare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

5 to go își extinde orizonturile de business odată cu preluarea unei minirețele de vending snacks, pe care o va dezvolta sub brandul Fast Shop by 5 to go, în toate orașele în care partenerii de franciză sunt interesați să investească într-un sistem rapid de vânzare a produselor sub marca 5 to go, disponibil 24/24

5 to go își extinde orizonturile de business odată cu preluarea unei minirețele de vending snacks, pe care o va dezvolta sub brandul Fast Shop by 5 to go, în toate orașele în care partenerii de franciză sunt interesați să investească într-un sistem rapid de vânzare a produselor sub marca 5 to go, disponibil 24/24 ore.

Cu o investiție inițială de 50.000 de euro, 5 to go a ales această soluție de proximitate ca răspuns la nevoia francizaților care activează în spații mai puțin convenabile comerțului, precum spitale, birouri, gări, aeroporturi și nu numai, de a avea acces la produse într-un interval orar extins. În prezent există cinci locații operaționale, dar se preconizează o evoluție accelerată, care s-ar putea traduce printr-un număr de 500 de puncte de vânzare Fast Shop amplasate în întreaga țară în următorii trei ani.

”Fast Shop by 5 to go reprezintă, în primul rând, o consolidare a parteneriatului cu actualii francizați, care au sesizat cererea în creștere pentru această categorie de produse și au ales să valorifice oportunitatea de a le face disponibile clienților prin intermediul automatelor, în regiuni în care prezența unei locații clasice 5 to go ar fi dificilă. Ne dorim să dezvoltăm împreună cu ei noi direcții de business, iar segmentul vending, complementar unei cafenele, implică resurse reduse și prezintă un potențial imens“, spune Lucian Bădilă, cofondator 5 to go.

Sistemul este unul de dimensiuni mari, cu peste 60 de linii de servire, care pot oferi tot atâtea sortimente diferite de produse. Francizații își vor dezvolta propria rețea de vending în zona lor, brandul 5 to go asigurând prezența produselor și obținerea finanțării pentru achiziționarea aparatelor de vending în sistem de leasing. Aparatele sunt de ultimă generație, dispun de temperatură controlată și de un sistem ultramodern de raportare și gestiune a produselor.

Sortimentele sub marca 5 to go disponibile sunt produsele din gama RTD pe bază de cafea, cu 4 arome (Latte Macchiato, Espresso Macchiato, Cappucino Macchiato și Irish Cappucino), Italian Sparkling Espresso, This is frappe, gama de capsule compatibile Nespresso (Esclusivo, Colombia L’esperienza, Urban Crema), gama de cookies organici, Salted Pretzels, dar și băuturi răcoritoare și alte produse partenere.

5 to go a luat naștere în 2015, iar în prezent se apropie de pragul de 500 de unități, fiind cel mai mare lanț de cafenele din Europa de Est, dar și cea mai accesată franciză din România. Radu Savopol și Lucian Bădilă sunt fondatorii 5 to go, cei care au adus pe piața HoReCa din România conceptul inovator de preț unic pentru toate produsele comercializate. De asemenea, brandul 5 to go s-a extins și în retail cu o gamă de produse dedicată ce cuprinde caspule de cafea, cafea la IBRIK, apă cu vitamine VIWA by 5 to go, sirop cafea, cookies organici și multe alte produse în dezvoltare.

 

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (revistaprogresiv.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!