12.8 C
București
luni, mai 27, 2024

Retail – Raftul extinde Raftul cu Bunătăți Locale în județul Sibiu – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Pentru început, aproape 20 de producători alimentează Raftul cu Bunătăți Locale din magazinele Profi selectate din județul Sibiu, fiind disponibile produse proaspete din carne, lactate, patiserie, miere curată, bere artizanală, sucuri naturale și vinuri din soiuri alese.

Programul de susținere a producătorilor locali inițiat de Profi prin Raftul cu Bunătăți Locale a fost prezentat prima dată în septembrie 2022, la Festivalul pe care l-a organizat la Apoș.

Astfel, în 2023, el a cuprins 120 de furnizori locali artizanali, cu peste 800 de articole tradiționale, prezenți în 25 de magazine Profi din 21 de localități.

Profi extinde programul de susținere a producătorilor locali „Raftul cu Bunătăți Locale” în Sibiu și Șelimbăr. Pentru început, aproape 20 de producători alimentează Raftul cu Bunătăți Locale din magazinele Profi selectate din județul Sibiu, fiind disponibile produse proaspete din carne, lactate,  patiserie, miere curată, bere artizanală, sucuri naturale și vinuri din soiuri alese.

Zilnic, Raftul cu Bunătăți Locale își întâmpină cu prețuri mici clienții  din Sibiu la Profi Super din Str. Semaforului 14, Profi Super din Str. Lungă 67 și Str. Nicolae Iorga 52, dar și în Șelimbăr, la Profi Super din Str.Mihai Viteazul 292.

Toate produsele sunt puse la vânzare în cantități limitate și doar în magazine selectate pentru a permite producătorilor să își păstreze modul de preparare și calitatea tradiționale, fără a insista pe cantitate. Accentul este pus pe prospețime și producția artizanală specifică fiecărei localități sau zone în care acestea sunt expuse la Raftul cu Bunătăți Locale.

„Raftul cu Bunătăți Locale ajută micii producători să existe și să se dezvolte, dar și consumatorii să ajungă la gusturile autentice pe care le apreciază, la produse proaspete și sănătoase pe care să le împartă cu familiile lor. Acest program nu are o miză economică pentru Profi, fiind o altă cale prin care înțelegem să punem suflet în comunitate și în România, așa cum face fiecare dintre micii producători pe care i-am selectat. Participanții la acest program primesc inclusiv ajutor în realizarea documentației și obținerea avizelor necesare pentru vânzarea conformă a produselor lor, în timp ce Profi le facilitează distribuția prin flota proprie și oferă suport în promovarea lor”, explică Gaetan Pacton, Directorul General Profi.

Programul de susținere a producătorilor locali inițiat de Profi prin Raftul cu Bunătăți Locale a fost prezentat prima dată în septembrie 2022, la Festivalul pe care l-a organizat la Apoș. De atunci, acesta s-a extins cuprinzând tot mai multe județe și va continua să se extindă și pe parcursul acestui an. Astfel, în 2023, el a cuprins 120 de furnizori locali artizanali, cu peste 800 de articole tradiționale, prezenți în 25 de magazine Profi din 21 de localități.

Dincolo de prezența la Raftul cu Bunătăți Locale, micii producători locali își spun poveștile și își prezintă oferta și pe cea mai amplă platformă națională de promovare a lor, Via-Profi.ro, prin intermediul căreia oricine poate porni într-o călătorie plină de savoarea gusturilor din România.

Cu 28.000 de angajați în mai bine de 1.711 de magazine proprii si Partener prezente în 846 de localități urbane și rurale, Profi este cel mai mare angajator privat din România. Cele patru formate de magazin ale rețelei, desfac o gamă de 5.000 de produse apreciate de cei peste 1,2 milioane de clienți care își fac zilnic cumpărăturile în aceste magazine. Mai bine de 94% din aceste produse provin de la furnizori din România.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (revistaprogresiv.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!