31.8 C
București
miercuri, iulie 24, 2024

Retail – Supernova a finalizat rebrandingul galeriei comeriale din Bacău. Hypermarketul cora va fi înlocuit cu o locație Carrefour – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Galeria Cora Bacău are o nouă identitate în urma finalizării procesului de rebranding, parte a investiției totale de 40 de milioane de euro anunțate anul trecut de Supernova pe piața din România.

Supernova Bacău reprezintă unul dintre proiectele din portofoliul de șase centre comerciale, cu o suprafață totală de aproximativ 140.000 de metri pătrați (Supernova Bacău, Supernova Drobeta Turnu-Severin, București Alexandriei, București Lujerului, București Pantelimon și Brătianu Constanța), pe care grupul austriac le-a achiziționat la finalul anului 2021 de la Grupurile Louis Delhaize și Galimmo.

Supernova a intrat pe piața din România în noiembrie 2020, prin preluarea Centrului Comercial Jupiter City din Pitești, care se întinde pe o suprafață de peste 45.000 de metri pătrați, are 1.700 de locuri de parcare și peste 90 de magazine.

Galeria Cora Bacău are o nouă identitate în urma finalizării procesului de rebranding, parte a investiției totale de 40 de milioane de euro anunțate anul trecut de Supernova pe piața din România. În plus față de renovarea incintei, compania deschide noi spații comerciale, așa cum sunt Tedi și Pepco, dar și o nouă sală de sport, City Gym.

Supernova Bacău reprezintă unul dintre proiectele din portofoliul de șase centre comerciale, cu o suprafață totală de aproximativ 140.000 de metri pătrați (Supernova Bacău, Supernova Drobeta Turnu-Severin, București Alexandriei, București Lujerului, București Pantelimon și Brătianu Constanța), pe care grupul austriac le-a achiziționat la finalul anului 2021 de la Grupurile Louis Delhaize și Galimmo.

„Supernova Bacău este un spațiu comercial modern, cu o suprafață de 20.000 mp, gândit astfel încât să răspundă cerințelor actuale ale pieței. Ne-am dorit să dăm o față nouă centrului, astfel că pe lângă renovările necesare, am adus branduri noi de magazine, spații de relaxare și distracție, pentru a întâlni dorințele celor care ne calcă pragul. Fideli strategiei pe care am urmat-o până acum în toate proiectele noastre, am decis să păstrăm magazinele frecventate de consumatori, așa cum este Hypermarketul Cora, care va deveni Carrefour, în a doua jumătate a anului. Acesta va rămâne în incinta Supernova, ca și până acum, principalul partener pe zona alimentară, continuând să ofere consumatorilor o gamă variată de produse”, a spus Markus Pinggera, Managing Director la Supernova Group.

Vezi și: Galeria Cora Drobeta devine Supernova Drobeta în urma unei investiții de un milion de euro

Transformarea centrului comercial în Supernova și includerea acestuia în identitatea de brand duce experiența de cumpărături la un nou nivel. Totodată, acesta reprezintă un proces complex de renovare și modernizare începând cu fațada centrului comercial și zonele de acces, până la facilitățile integrate la nivelul spațiilor sale comune. Locuitorii din zonă beneficiază de 45 de magazine, o parcare renovată cu 725 de locuri și de o sală nouă de sport complet echipată cu aparatură  modernă. Începând cu această vară, copiii se pot bucura de un nou loc de joacă, situat în afara centrului comercial. Mai mult, diversificarea ofertei centrului comercial, prin includerea de noi branduri , a fost printre prioritățile companiei.

Supernova și-a luat angajamentul de a construi un viitor verde prin programul  de sustenabilitate, Supernova Green Energy. Prin urmare, afacerea își bazează activitățile pe o dezvoltare ecologică și durabilă. Obiectivul programului este de a aduce îmbunătățiri proceselor de operare ale grupului și de a atinge neutralitatea totală a emisiilor de carbon până în 2028.  Programul Supernova Green Energy se concentrează pe centrale solare care pot genera propria energie electrică, pe tehnologia LED și pe tehnici de economisire a energiei. În România, compania a făcut deja trecerea de la iluminatul convențional la tehnologia LED în noile spații comerciale din Drobeta, Alexandriei, Pitești, iar acum Bacău. Odată cu implementarea luminilor LED în Bacău, companie dorește să contribuie la reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră în valoare de aproximativ 150 tCO2 pe an.

Supernova a intrat pe piața din România în noiembrie 2020, prin preluarea Centrului Comercial Jupiter City din Pitești, care se întinde pe o suprafață de peste 45.000 de metri pătrați, are 1.700 de locuri de parcare și peste 90 de magazine. Eforturile de modernizare ale companiei au continuat cu centrul comercial din Drobeta Turnu-Severin, iar până la sfârșitul anului 2023 acestea vor fi începute și finalizate inclusiv în Constanța și București. Centrele recent achiziționate vor fi modernizate, renovate și redenumite, urmând exemplul celui din Pitești, unde, în urmă cu câteva luni, Supernova a început lucrările de renovare și extindere.

Grupul austriac Supernova este o companie internațională axată pe dezvoltarea și administrarea de imobile comerciale în Austria, Slovenia, Croația și România. În plus, Grupul este activ și în Germania, Slovacia și Serbia. Portofoliul actual al Grupului cuprinde 77 de proprietăți cu o valoare brută de 1,7 miliarde EUR.

 

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (revistaprogresiv.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!