24.2 C
București
duminică, august 14, 2022

Ce este?

Acest instrument facilitează reproiectarea proceselor, sistemelor și structurilor esențiale de afaceri ale unei companii pentru a crește valoarea pe care o aduce clienților prin produsele și serviciile sale. Cuplat cu un management eficient al schimbării, implementarea modelului indică faptul că firma face o abatere radicală de la metodele curente, stagnante parțial în ceea ce privește performanța, prin introducerea de noi tehnologii.

Beneficii

Este un instrument simplu și puternic care poate fi utilizat pentru a crește productivitatea. Instrumentul este esențial în eliminarea proceselor inutile, eforturile concentrându-se pe inițiativele care conduc la atingerea obiectivelor organizaționale. 

Cum se utilizează?

În reproiectarea proceselor, sistemelor și structurilor esențiale de afaceri companiile trebuie să își concentreze eforturile către satisfacerii nevoilor clienților. Având o înțelegere solidă a dorințelor clienților țintă, acest instrument permite companiei să examineze situația la nivel operațional, să identifice procesele redundante și să analizeze modalitățile prin care pot spori eficiența activităților pentru a îmbunătăți calitatea produselor / serviciilor, dar și pentru a optimiza timpii de producție.

strategii de reproiectare a proceselor de afaceri, procese de afaceri, managementul schimbarii
Reproiectarea proceselor de afaceri

Pentru creșterea eficienței operaționale compania poate avea în vedere adoptarea de noi tehnologii care eficientizează procesele de afaceri, crearea de structuri interfuncționale care facilitează comunicarea și punerea persoanelor adecvate în rolurile potrivite.

În cele ce urmează veți putea aplica acest instrument pe specificul propriei companii. După salvarea rezultatului (intermediar sau final), acesta va fi trimis pe email persoanei care a completat, iar pentru utilizatorii logați acesta poate fi accesat într-un dashboard propriu, unde formularul poate fi ajustat și îmbunătățit in permanență.

Utilizați instrumentul

Loading

Cum poți crește vizibilitatea afacerii tale?

spot_img

Descoperă Management PRO!

Distribuie instrument!

spot_img

Descoperă alte instrumente

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!