26.8 C
București
joi, septembrie 29, 2022

Ce este?

Este procesul de creare a unei valori adăugate livrate clienților, identificând redundanțele și acționând continuu pentru a crește eficiența sistemului de producție și pentru reducerea costurilor de producție. Un astfel de instrument, deși au fost inițial conceput pentru optimizarea funcțiunii de producție, este aplicabil și pentru alte procese, deoarece scopul esențial rămâne același, de a genera plus valoare.

Sistemul Lean Manufacturing

Beneficii

Implementarea Sistemului Lean Manufacturing ajută la reducerea costurilor și la îmbunătățirea calității, crescând astfel rentabilitatea investiției și permițând companiilor să răspundă nevoilor clienților într-un mod rapid, flexibil și cu soluții de înaltă calitate.

Cum se utilizează?

Sistemul Lean Manufacturing nu este un program de management al schimbării pe termen scurt sau de reducere a costurilor, ci mai degrabă un nou mod de operare care va transforma afacerea, necesitând un grad de angajament și perseverență pe termen lung. Obiectivele adoptării sistemului Lean Manufacturing derivă din următoarele aspecte:

1) de a asigura identificarea problemelor pe care le au clienții și pe care compania încearcă să le rezolve;

2) de a asigura faptul că fiecare proces de business generează plus valoare la nivelul clienților, eliminându-le pe cele care nu o fac și asigurând interconectarea celor rămase într-un flux al generării de valoare;

3) de a supraveghea și evalua permanent fluxul de valoare pentru a monitoriza performanța și a recomanda îmbunătățiri.

Îndeplinirea acestor trei obiective permite companiilor să se axeze pe ceea ce contează cel mai mult – oferirea de plus valoare clienților, reducerea risipei de resurse, spațiu, eficientizarea investițiilor și a efortului de business prin crearea unor procese care generează în permanență produse și servicii fără defecte.

În cele ce urmează veți putea aplica acest instrument pe specificul propriei companii. După salvarea rezultatului (intermediar sau final), acesta va fi trimis pe email persoanei care a completat, iar pentru utilizatorii logați acesta poate fi accesat într-un dashboard propriu, unde formularul poate fi ajustat și îmbunătățit in permanență.

Utilizați instrumentul

Loading

Descoperă Management PRO!

Distribuie instrument!

spot_img

Descoperă alte instrumente

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!